Kuća snova blizu jezera (Subotica, Palić jezero)

ID 414/Prodaja/Kuća

175.000 €
1.483 €/m²

Osnovni podaci

Mesto
Subotica
Opština
Okolno mesto
Lokacija
Palić
Adresa
Jožefa Hegediša
Kvadratura / Plac
118 m² / 676 m²
Struktura
Kuća
Sprat / Ukupno
VPR / VPR
Vrsta
Stara gradnja
Grejanje
CG
Stanje nekretnine
Renovirano
Dokumentacija
Uknjižen
TerasaParking

Potpuno nameštena i opremljena kuća snova na jednom od najatraktivnijih dela Palića! Kuća se nalazi na početku parka, na svega par minuta pešačenja od centra, od samog jezera i zoološkog vrta. Ovaj objekat je potpuno obnovljen kako sa spolja, tako i iznutra. Nalazi se na 676 m2 placa. Plac ima izlaz na dve ulice sa mogućnosti parkiranja pred kućom. Na 118 m2 stambene površine se nalaze: 3 velike svetle sobe, ogromno svetlo predsoblje, kupatilo sa WC, kuhinja sa malom terasom. A tu je i suvi podrum sa ulazom iz dvorišta. Od priključaka ima: struju, kablovski TV i internet, svoju kanalizaciju, vodu iz bušenog bunara (> 110 m). Grejanje je trosistemsko: sa dve klime/invertera, i centralno grejanje na čvrsto gorivo i centralno grejanje na struju.

Nusprostorije su novo sagrađene, idealne za izdavanje. Tu se nalaze 4 zasebne prostorije od čega su: 3 sobe po ~16 m2 i 4 prostorija predviđena da radi kao kuhinja. Svaka soba je uređena, ima kupatilo, klimu i zaseban ulaz.

Dvorište je prostrano i sa obzirom na idealnu turističku lokaciju, ima mesta za još jedno preduzetništvo (poslastičarnica, kafić itd).

Početna cena: 175.000€ (potpuno nameštena kuća + potpuno nameštene sobe u nusprostorijama, po principu ključ u ruke). Cena nije fiksna.

Za dalje informacije i za eventualne dodatne fotografije zvati na 061 210 3555

Nemojte se ustručavati! Vredi videti! Ugrabite priliku, jer cene objekata se drastično menjaju iz dana u dan zbog izgradnje Akva parka i Spa centra, trenutno jednog od najvećeg projekta u Srbiji.

Slični oglasi

Direktna prodaja stanova BG doo
Sva prava zadržana © 2020
Izrada sajta Creative Web