Novi Sad-Suboticka-LUX gradnja.EUROINVESTNS DOO

ID 438/Prodaja/Stan

73.984 €
1.681 €/m²

Osnovni podaci

Mesto
Novi Sad
Opština
Novi Sad
Lokacija
Adamovićevo naselje
Adresa
Subotička
Kvadratura
44 m²
Struktura
2.0 soban
Sprat / Ukupno
1 / 3
Vrsta
Novogradnja
Grejanje
Etažno
Stanje nekretnine
Lux
Dokumentacija
Građevinska dozvola
LiftTerasaGaražaParkingRampa za invalidska kolica

Prodaja stanova Novi Sad: EUROINVEST NS d.o.o. je nastao 2015 god. Naš moto je: gradimo za zdraviji i srećniji život svih ljudi. Vaše poverenje je naša motivacija! U realizaciji poslovne vizije polazimo od toga da je stan najintimniji životni prostor, slika porodice, simbol kvaliteta života i sigurnosti za vas i vaše najmlađe.

Naša delatnost je: Prodaja stanova Novi Sad novogradnja, gradnja Novi Sad stanovi u izgradnji, prodaja nekretnina Novi Sad (prodaja stanova, garaža, lokala).

Euroinvest NS d.o.o. se pridržava poznatih principa kao što su savremen dizajn, vrhunski kvalitet, efikasnost poslovanja, jednostavno oglašavanje i direktna komunikacija sa klijentima. Vrhunski stručnjaci i saradnici iz zemlje i inostranstva pomažu nam da izgradimo visoko kvalitetne stanove, garaže i lokale na najpopularnijim lokacijama u Novom Sadu.

Sa svakom izgradnjom, Euroinvest NS d.o.o. postaje sve iskusniji i bolji u primeni najnovijih materijala, izgradnji i organizaciji sistema poslovanja. Sve to neprekidno podiže na viši nivo kvalitet naših usluga i uslove za rešavanje vaših elementarnih životnih potreba.

Euroinvest NS d.o.o. garantuje vrhunski kvalitet izvedenih radova u ugovorenim rokovima. Znamo da je kupovina stana jedan od najvažnijih događaja u životu iz kojeg proizlazi naša odgovornost koju rado prihvatamo. Činjenica da će u stanovima koje gradimo, spavati, odrastati, igrati se i učiti buduće generacije, obavezuje nas da gradimo najbolje prostore za vaše stanovanje.

Odluka o kupovini stana nije laka. Naši kvalitetni i jeftini stanovi Novi Sad su prilika da obezbedite siguran i dostojanstven život vaše sadašnje ili buduće prodice. Ukoliko kupujete nekretninu od investitora (prodaja stanova bez posrednika), kao kupac prvog stana imate pravo na povrat PDV-a (stanovi sa povratom pdv).

+381 21 38 26 555

Novi Sad direktna prodaja stanova u izgradnji – Novi stanovi Novi Sad – Direktno od investitora!

Slični oglasi

Direktna prodaja stanova BG doo
Sva prava zadržana © 2020
Izrada sajta Creative Web